Webbdesign – Prototyper/skisser med wordpress…

I vårt arbete med att ta fram offerter så har asite.se som policy att alltid ge en enkel skiss dels för att illustrera att vi har förstått uppdraget men också att ge våra kunder en möjlighet att tidigt ta del av processen med att utveckla sin nya webbplats. Nu har vi uppmärksammat att många av våra stora kollegor i branschen börjat jobba på samma sätt. Glädjande att se. Vill du ha en ny hemsida? Kontakta oss för kostnadsfritt förslag med tillhörande skiss gjord i wordpress.

Vi är intresserade av en kostnadsfri skiss med offert

 

Neetspeedtest

Missa inte vår nya Poddstudio

Mycket snack och mycket verkstad
Se till att din organisation inte bara syns utan även hörs – med en egen podd! Det är mycket enklare än du tror, särskilt om du tar hjälp av Poddstudion. Vi fixar hela eller valda delar av produktionen, med professionell kvalitet till en vettig kostnad. Läs mer om på Poddstudion.se

Asite hjälper Treetop med Syspeace

Asite hjälper företaget Treetop med deras nya produkt Syspeace. Syspeace är ett intrångsskydd för Windows Server som spärrar brute force och dictionary attacker på Windows Server.

Låt tystnaden tala.

Lägg tiden på planerad utveckling och drift istället för brandkårsutryckningar med systemåterställning och hantering av låsta användarkonton.

Vi har hjälpt till med att sätta upp hemsidan och en del programmering.

Du kan läsa mer om Syspeace här

Svea Ekonomi utvecklar samarbetet med asite.se

Sedan ett flertal år tillbaka ansvarar vi för delar av Svea Ekonomis digitala marknadsföring. Under våren beslutade Svea utveckla samarbetet i form av ytterligare fyra nyhetsbrev per år med tillhörande underliggande artiklar. Arbetet innefattar layout och kodning av ett antal underliggande sidor. Det var ett glädjande besked och vi på asite ser vi fram mot ett fortsatt gott samarbete. Läs mer om Svea Ekonomi här